Jämsän Muistiyhdistyksen toimintaa on rajoitettu korona- pandemian aikana.

MUISTIRYHMÄ
Ryhmä on tarkoitettu sairastuneille sekä läheisille. Ryhmä kokoontuu vaihtelevan toiminnan merkeissä Jämsän Muistiyhdistyksen tiloissa (os. Lindemaninkatu 1) kahden viikon välein tiistaisin klo 13-14.30. Korona -rajoituksen vuoksi ryhmä toimii toistaiseksi suljettuna. Ryhmän järjestää Keski-Suomen muistiluotsiasiantuntija- ja tukikeskus yhteistyössä Jämsän Muistiyhdistys ry:n kanssa. Lisätietoja: Saara Ojala, p. 044 561 4926.

MUISTISAIRAIDEN JA OMAISTEN RYHMÄ
Kokoontuu Kaijankulmassa erillisen aikataulun mukaisesti.

MUISTIKAHVILA

Kokoontuu Kaijankulmassa torstaisin klo 13.00-14.30. Muistikahvila on mieltä ja muistia aktivoiva keskusteluryhmä. Muistikahvilan toiminta on keskeytetty koronatilanteen vuoksi vuoden 2020 loppuun saakka.

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION